טיפים מקצועיים לבחירת כורסאות ניידות
מעוניינים לרכוש כורסת טלוויזיה שקל לשנע ממקום למקום, אינה מרגישה כבדה לסחיבה או גרירה אך מספקת פתרון נוחות אולטימטיבי לכל יושב או יושבת ללא הגבלת משקל? כאן תוכלו ללמוד כיצד לעשות זאת ולהבטיח בחירה נכונה של כורסאות הטלוויזיה שלכם, כזו שתביא אתכם על סיפוקכם המלא.
טיפ מס' 1 – ודאו שיש לכם תקן N.S
תקן N.S נועד לאפשר ישיבה על כורסה ללא הגבלת משקל. למה הכוונה? בדרך כלל, כורסת טלוויזיה נבחרת בהתאם למשקלו של מי שיושב עליה. עם תקן N.S ניתן להושיב על כורסת טלוויזיה את מי שרוצים ולהבטיח כי היא לא תקרוס כמו ערסל. מי שיישב עליה ירגיש כמשקל נוצה, ושיש מה שנושא אותו מלמטה בקלות רבה. כורסאות קימה ניידות עם תקן N.S נחשבות לטופ של הטופ, בשל כך, וצרכנים רבים שעשו שיעורי בית ויודעים לבחור רהיטי איכות מתעניינים בנתון הזה בראש ובראשונה.
טיפ מס' 2 – ודאו כי מידת הכורסא מתאימה למשתמשים
בשונה מהמשקל, שיכול להיות ללא הגבלה, לא כך הוא ממד הגובה. עליכם לבדוק האם כאשר אתם יושבים על הכורסה, 2 הרגליים שלכם נמצאות על הקרקע ביציבות. כל תנוחה אחרת, בין אם הרגליים גבוהות מדי ומתקפלות למעלה ובין אם הן כלל לא מגיעות, מהווה סממן שהכורסא לא במידתכם, ועל כן מומלץ לרכוש דגם יותר קטן או יותר גדול, בהתאם.
טיפ מס' 3 – מומלץ לוודא שהכורסה מספקת לכם מגוון תנוחות
החל מתנוחות ישיבה בזוויות שונות ועד תנוחות קימה – ריבוי של תנוחות הוא אינדיקטור לכך שמדובר על כורסה משוכללת שכדאי להשקיע בה. לדוגמה, כורסאות ניידות שיש בהן תנוחות קימה מאפשרות למשענת ליצור ביחס לבסיס הישיבה ולאכן שלכם זווית חדה שמאלצת אתכם לגחון ואז לקום בקלות-יתרה. כורסאות ניידות המספקות מגוון תנוחות למשתמשים מאפשרות להם להתנהל בנוחות של ממש ולמעשה להתקשות מאד להיפרד ולקום מהן.
טיפ מס' 4 – בחרו את הרהיט בהתאם לעיצוב הנדרש עבור הסלון או חדר הטלוויזיה
לכל בית – עיצוב שונה והדבר בא ליעדי ביטוי במיוחד כאשר בוחרים כורסאות ניידות לצפייה בטלוויזיה. הן צריכות להתאים למצבת הרהיטים וליצור שילוב דקורטיבי מוצלח עם רחבת החדר. מומלץ לבוא לבחירת הכורסא כשאתם מגובשים בבחירת העיצוב: צבע, צורת המשענת ובסיס הישיבה, מידת העובי של הכורסא, ועוד.