פינות אוכל דקורטיביות – כך מומלץ להסדיר את רכישתן
במאמר שלפניכם נספק מידע חשוב על רכישת פינות אוכל. אם אתם מעוניינים לרכוש פינות אוכל איכותיות ומתקדמות אשר ניחנות במיטב העיצובים, כאן תוכלו ללמוד כיצד עושים זאת ומספקים לבית שלכם את הטוב ביותר. בתחום העיצוב, מראה השולחנות והכסאות אינו מספיק לכשעצמו. הוא צריך להתאים לשאר התכולה שנמצאת בחדר האוכל, וכאן נלמד בדיוק כיצד לעשות זאת.
בתחילת התהליך, גבשו את מבנה פינת האוכל
לפינת האוכל 2 סוגי מבנים, נפתח או קבוע. שולחן נפתח הוא שולחן שנחשב קטן עד בינוני בגודלו הטבעי וכאשר הוא נפרס לרוחב לאורך, הוא נעשה גדול, כזה שמספיק לארך לפחות 8 איש, ולרוב יותר. המבנה של פינת האוכל שלכם צריך להתבסס על מה שאתם צריכים בתור צרכנים ביתיים. אם המטרה היא לרכוש פינות אוכל לאירוח כמות רבה של אורחים בתדירות גבוהה במהלך השנה, הרי שהמבנה הרצוי הוא פינת אוכל נפתחת. אם המטרה היא להשתמש בו בעיקר בעצמכם ולארח מעט אנשים, ניתן להסתפק בדגמי פינות אוכל עם שולחן בגודל קבוע. רצוי לבחור אותו כשהוא מעט יותר גדול מסך ההתכנסות שלכם בבית על מנת שתהיה לכם הפשרות לארח אורחים בקלות.
גבשו את העיצוב הצורני של פינות האוכל
פינות אוכל ניחנות בעיצוב צורני אשר נקבע על ידי השולחן. הוא עשוי להיות מלבני או עגול. לשולחן פינת אוכל עגול בדרך כלל אין 4 רגליים אלא ציר אחד מרכזי בעוד לשולחן מרובע ישנן 4 רגליים. שולחן מרובע מצביע על היררכיה ברורה של ראש שולחן שיושב בצלע הקטנה לבדו, ומסובין שיושבים בצלעות הארוכות. בניגוד לכך, שולחן עגול מקנה ישיבה שוויונית סביבו אך אם הוא נפתח, נוצרות זוג צלעות ארוכות שהופכות גם אותו לכזה שישנה בו היררכיית ישיבה.
גבשו את העיצוב הגוני של פינות האוכל
העיצוב הגוני של פינות אוכל עשוי להתבסס על שולחן שחור, צבע של בטון (אפור מבריק) או שולחן עץ בצבע עץ מקורי. מומלץ לבחור את העיצוב בהתייחס לתמורות דקורטיביות שישנן בחדר האוכל, כולל במזנונים ובקונסולות שמותקנות בסמוך. בדרך זו תוכלו להצביע על סוג העץ ההולם את הסיטואציה, או על צבעים כהים שמתאימים לשילוב במרחב הביתי שלכם.